Company of Errors online
Onze  website is live!

We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt en vandaag lanceren we hem  officieel: de nieuwe site van Company of Errors. In het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan diverse sites en daardoor een oude liefde teruggevonden. Het ontwerpen en bouwen van sites, daar waar in de jaren negentig de liefde voor vormgeving eigenlijk allemaal mee begon.

In die tijd was internet in opkomst en nog een kostbare hobby: de verbinding liep via je telefoonlijn en je betaalde per minuut. Daarnaast moest je nog een abonnement bij een provider afsluiten. Al met al kostte het al gauw enkele tientjes per maand. Hoe een website er destijds uit moest zien had nog niet de hoogste prioriteit. Met de komst van programma’s als Macromedia Dreamweaver en Flash kwam hier verandering in en lag er in feite een hele nieuwe markt open. Als één van de eersten zijn we hier destijds vol overgave ingedoken.

De ontwikkelingen op www gebied namen een gigantische vaart en met de komst van WordPress was iedereen al gauw in staat om zelf eenvoudig een fatsoenlijk website te bouwen. Voor ons een reden om ons weer te richten op printmedia, een tak van sport die langzaam maar zeker tot ambacht verwerd. Vormgeven voor online diensten is echt een ander verhaal dan vormgeven voor printmedia en drukwerk. 

Toch hebben we deze liefde opnieuw ontdekt en de kennis van de jaren negentig blijkt nog steeds heel goed van pas te komen. Op deze site vind je een aantal voorbeelden van websites die we gemaakt hebben en nu presenteren we dan met gepaste trots onze eigen site: www.companyoferrors.nl. 

We zullen hier regelmatig onze portfolio updaten en houden je op de hoogte van ons laatste nieuws. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden en ben je enthousiast? Spread the Sparkle!

Spread the Sparkle