Nieuws
Company of Errors

Tabloid | Dé Deventer Sociaal

Je kan het je misschien lastig voorstellen maar media en politiek leuk? Ja zeker wel, vooral wanneer je een krant mag maken voor de lokale partij Deventer Sociaal.

Read More »
Nieuws
Company of Errors

Feest der Mogelijkheden

Burgervader Olst-Wijhe vercatooniseerd

Van vrijdag 3 op zaterdag 4 december liep mijn Whatsapp om drie uur ’s nachts vol met berichtjes van Leon Ripperda van o.a. Eten en Drinken BijRipperda.

Read More »
Nieuws
Company of Errors

Alles voor de Plaat

Roger Waters en kunstenaar Aubrey Powell bedachten voor het Pink Floyd Album Animals het concept van een opblaasbaar varken [Algie] dat boven de kolencentrale Battersea Power Station in Groot-Brittannië zweeft.

Read More »
Nieuws
Company of Errors

Company of Errors online

We hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt en vandaag lanceren we hem officieel: de nieuwe site van Company of Errors. In het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan diverse sites en daardoor een oude liefde teruggevonden. Het ontwerpen en bouwen van sites,

Read More »
Nieuws
Company of Errors

Editie 25 | Dé Blueskrant is uit!

Een kleine mijlpaal voor de Blueskrant. Editie 25 is van de pers gerold en daar zijn we best een beetje trots op. Al 25 edities lang proberen we een krant te maken met alleen maar de mooie dingen van het leven, want mooie dingen hebben we nodig. Nu meer dan ooit.

Read More »
Nieuws
Company of Errors

Koninklijk bezoek in Salland

Met veel trots hebben de gemeenten Deventer, Raalte en Olst-Wijhe op 14 september Máxima en Willem-Alexander mogen ontvangen. Het thema van het streekbezoek was ‘het

Read More »
Spread the Sparkle

Brainstorm
sessie

Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak om ideeën met ons uit te wisselen.